Termeni si conditii de utilizare www.doctorul-tau.ro

1. Informatii despre site

Site-ul www.doctorul-tau.ro este proprietatea ILEA SORIN P.F.A., inregistrata la Registrul Comertului cu numarul F12/2153/2011, CUI 29086809, numit pe parcursul acestor termeni si conditii ADMINISTRATOR.

Aplicatia disponibila la adresa www.doctorul-tau.ro este oferita "asa cum este", fara nici o garantie implicita sau explicita.

2. Actualizari ale site-ului

ADMINISTRATORUL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

3. Parole si detalii de cont


3.1. Utilizatorul este responsabil pentru menţinerea confidentialitatii propriei parole si pentru toate activitatile realizate în contul de Utilizator. Orice folosire neautorizata a contului de Utilizator sau alta incalcare a securităţii trebuie raportată imediat. 

3.2. Inregistrarea şi/sau abonamentul dumneavoastra este al dumneavoastră personal si este interzisa dezvaluirea sau oferirea unor alte persoane a numelui dumneavoastra de cont, identitatii sau parolei. Orice dezvaluire de catre dumneavoastra a numelui de cont si a parolei poate duce la rezilierea inregistrarii si/sau abonamentului si, in cazul in care va inregistraţi pentru abonament consultanta, aceasta reziliere se va face fara returnarea platii si poate avea ca urmari taxe aditionale cauzate de utilizarea neautorizata.

3.3. ADMINISTRATORUL nu va folosi neautorizat datele dvs. sub nicio forma si nici nu le va transmite catre terti fara acordul dvs. explicit.

3.4. Puteti solicita inchidera contului si stergerea datelor printr-o cerere trimisa prin email, pe adresa contact@doctorul-tau.ro, de pe contul folosit pentru corespondenta cu ADMINISTRATORUL, daca nu aveti sume restante de plata.

3.5. In cazul in care soldul dumneavoastra este pozitiv, si doriti returnarea acestuia, total sau partial, puteti solicita acest lucru, insa trebuie sa suportati plata comisionului de transfer, in valoare de 5 lei.

4. Limitarea raspunderii

4.1. ADMINISTRATORUL nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de stricaciune sau paguba de nici un fel care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

4.2. Datele incomplete sau eronate introduse in sistem pot duce la generarea unor rapoarte eronate. ADMINISTRATORUL nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de stricaciune sau paguba rezultata din folosirea acestor rapoarte.

4.3. Utilizatorul este de acord sa primeasca emailuri generate de aplicatie pentru inregistrare/stabilire parola sau pentru a fi notificat, daca a solicitat acest lucru, explicit, in aplicatie, aceste mesaje nefiind considerate SPAM.

4.4. Aplicatia este instalata la un serviciu de hosting web, si foloseste diverse servicii cum ar fi trimitere de emailuri sau SMS-uri. ADMINISTRATORUL nu poate fi facut raspunzator pentru nefunctionarea acestor servicii care se afla in administrarea unor terte parti.

5. Plata serviciilor

5.1. Pentru a utiliza serviciile acestui site, utilizatorii vor trebui sa plateasca o taxa de utilizare. Aceasta taxa de utilizare variaza in functie de gradul de utilizare a serviciilor.

5.2. Plata pentru serviciile oferite de acest site se face catre firma S.C. RFC System S.R.L.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor

6.1.Utilizarea aplicatiei presupune acceptarea acestor termeni si conditii.

6.2. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu acesti termeni si conditii, poate alege sa renunte la serviciile oferite de aceasta aplicatie (vezi punctul 3.4).

    Ajutor