Prezentare doctor

 

www

Aplicatia permite unui doctor sa se prezinte, prin introducerea unor pagini in sectiunea publica a aplicatiei. Doctorul are posibilitatea sa isi prezinte experienta, specializarile, sau orice alte amanunte despre care crede ca sunt interesante pentru pacienti.

De asemenea, doctorul poate publica diverse articole cu sfaturi generale pentru pacientii sai.

 

Consultanta online

 

consultanta_icon

Doctorul poate primi cereri de consultanta online de la pacienti. Pentru  probleme minore poate raspunde online, evitand astfel aglomerarea la telefon sau la cabinet;  sau poate  sa invite pacientul la cabinet, daca  problema necesita investigatii suplimentare.

(detalii)

 

Programari online

 

Programari

Doctorul poate primi cereri online de programari pentru consultatii la cabinet de la pacienti, salvand astfel timpul care inainte se consuma  la telefon.

Doctorul primeste direct din aplicatie evidenta programarilor sau a numarului de pacienti consultati pe zi.

(detalii)

 

Fisa pacient

 

fisa pacient

Doctorul poate introduce fise pentru pacienti. In felul acesta, toate datele legate de istoricul starii de sanatate sunt disponibile pacientului. Doctorul poate vedea consultatiile facute de alti doctori, cu permisiunea pacientului.

 

 

Asistent(a)

 

Asistent

Doctorul poate fi ajutat de un/o asistent(a) pentru a face programari sau pentru a completa fisele pacientilor.

Doctorul poate introduce in aplicatie unul sau mai multi utilizatori de tip asistent, carora sa le acorde drepturi diferite de acces asupra modulelor aplicatiei.

 

 

Detalii suplimentare

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind sectiunea Contact, in care sa specificati o adresa de email si/sau telefon.

Sau daca doriti, puteti sa sunati la telefon: 0732 412 841 (de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 si 19:00)

    Ajutor